Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Magyar Egészségügyi
Szakdolgozói Kamara

Vissza a Főoldalra

Eseménynaptár

Kossuth Zsuzsanna jubileumi ünnepség Zalaegerszegen
Időpont: 2017.02.22.
Helyszín: Arany Bárány Hotel
A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Zala Megyei Szervezete Kossuth Zsuzsanna születésének 200. évfordulója alkalmából pályázati felhívást tesz közzé egészségügyi szakdolgozók részére.

Pályázatban részt vehetnek:
Az egészségügyi szakdolgozói munka különböző területein jelenleg aktív munkatársaink mellett nyugdíjas kollégáink jelentkezését is várjuk. Egy személy egy pályázatot nyújthat be.
Pályamunkák témakörei:
Az ápolói hivatás a XXI. században
(az ápolói munka elemzése, bemutatása, team munka a prevencióban, a sokarcú ápoló/nő, az új kihívásoknak való megfelelés, alkalmazkodás a változásokhoz az ápolói munka szépségei, örömei, legfontosabb értékek az ápolói hivatásban)

Miért lettem, vagyok és maradok egészségügyi szakdolgozó?
(miért választottam ezt a hivatást, milyen területen dolgoztam illetve, dolgozom jelenleg, az egészségügyi szakdolgozói munka szépségei, örömei, legfontosabb értékek e hivatásban, a szakdolgozói kompetenciába tartozó feladatok megoldásának jó gyakorlatai, az eredményesség, hatékonyság, elégedettség bemutatása saját eredmények alapján)

Kategóriánként a legjobb pályamunkák elismerésben részesülnek!

Pályadíjak/kategória:
Első helyezés: 40 000 Ft értékű vásárlási utalvány
Második helyezés: 20 000 Ft értékű vásárlási utalvány
Harmadik helyezés: 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány
Emellett az első helyezettek térítésmentesen részt vehetnek a 3 napos 2017-es Siófoki IV. MESZK Tudományos Konferencián, melynek költségeit szintén a MESZK Területi Szervezete támogatja.

Pályázat formai szempontjai:
A kéziratot elektronikus szövegszerkesztési eljárással, Microsoft Word*.doc vagy*.rtf kiterjesztésben (rich textformátum) készítse el, 12-es betűméretű, Times New Roman betűvel, 1,5-es sortávolsággal, minden oldalon 1,5 cm széles margóval szerkesztve, sorkizárással, a bekezdéseket csak„enter”válassza el, és a sorok ne kezdődjenek beljebb, szövegstílusként csak „normál” szöveget használjon (a címeket és alcímeket is így írja), ha decimális számozást alkalmaz, akkor csak 3 szintet használjon, ne legyen a szövegben oldaltörés, szakasztörés. A kézirat terjedelme ne haladja meg a maximum 10 gépelt oldalt.

A pályázati munkákat elektronikus formában legkésőbb 2017. február 06 -ig kérjük eljuttatni a MESZK Zala Megyei Területi Szervezetéhez az alábbi e-mail címre: [email protected]

A pályamunkák elbírálását a szervezők által felkért független szakértői bizottság végzi.

Ünnepélyes eredményhirdetés: 2017.február 22-én Kossuth Zsuzsanna születésének 200. évfordulója alkalmából megrendezett jubileumi ünnepségen a Zalaegerszegi Arany Bárány Hotel téli kertjében kerül sor, ahol a díjazottak lehetőséget kapnak a pályázati munkájuk bemutatására.

MESZK Területi Elnöksége, mint szervező

Gyakran használt funkciók

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001616
  • Állásbörze
  • Biztosítás
  • Választások 2022